Jaren 60 kleding mannen - Confettifeest.nl

Jaren 60 kleding mannen


Jaren 60 kleding mannen

In de jaren 60 kleding pasten jongeren massaal hun kleding en kapsels aan op sterren. Degene waar het meest op geinspireerd werden waren The Beatles en Brigit Bardot. Hierdoor ontstond de eerste echte splitsing tussen jongeren en volwassenen in de jaren 60 kleding.
De mannenkleding in de jaren 60 kleding kreeg steeds meer invloed van de Italiaanse mode, wat een stuk eleganter was. Mannen droegen in de jaren 60 kleding steeds vaker strakkere jasjes en broeken en begonnen steeds meer te experimenteren met verschillende (pastel)kleuren.

Casual in de jaren 60 kleding

Mannen gingen zich in de jaren 60 kleding steeds meer casual kleden. Een jaren 60 overhemd met een stropdas met daaronder een spijkerbroek in plaats van een pantalon. In de jaren 60 kleding kwam het ook in om sportieve blazers te dragen, leren jacks, monty of duffel jassen en joppers. Monty en duffel jassen zijn dikke wollen jassen die door middel van touwtjes en houtjes dicht werden geknoopt.

Hippie in de jaren 60 kleding

In de jaren 60 kwam de hippie kleding in, dit bestond uit spijkerbroeken met wijd uitlopende pijpen in de jaren 60, spijkerjasjes, cowboylaarzen en jaren 60 kleding met drukke en kleurrijke (bloem) motieven.

Jaren 60 kapsel

Aan de kapsels in de jaren 60 werd steeds meer aandacht besteed. Dit was o.a. ook te danken aan The Beatles, lange verzorgde haren en een baard. Denk je nou van Hey! Ik wil ook een keer zo'n kapsel? Dan kan dat! Wij verkopen ook prachtige jaren 60 pruiken voor mannen en vrouwen! Als man kun je het beste een pruik uitkiezen van de vrouwen pruiken, deze zijn perfect voor een jaren 60 kapsel! Zoals bijvoorbeeld de Yvette pruik.

HELP! Jaren 60 thema, wat moet ik nou aan dan?!

Als man heb je in de jaren 60 kleding veel toffe keuzes. Je kunt voor de Flower power hippie look gaan, één van onze discobroeken combineren met een gekke gekleurde jaren 60 retro blouse maar bijvoorbeeld als Elvis verkleed gaan kan ook super goed! Elvis had in de jaren 60 namelijk zijn eigen show!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding,

Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!