Full Sclera lenzen kopen? - Confettifeest.nl

De Full Sclera jaarlenzen bedekken uw volledige oog. Sclera is de naam voor uw oogwit, vandaar dat deze lens de ''Full Sclera'' wordt genoemd. De F


Lees meer…

9 artikelen  

Verwijder alle
filters


m>ull Sclera lenzen zijn niet voor iedereen weggelegd. Het is natuurlijk geen gewone lens, dus het zal even wennen zijn om de sclera lenzen in uw oog te krijgen. Maar als de lenzen eenmaal in zijn, dan zie je er behoorlijk creepy uit! U kunt de lenzen na opening van de verpakking gedurende één jaar dragen, zo vaak als u wilt. De lenzen moeten s'nachts wel uitgedaan worden. En opgeborgen worden in een lenzen bewaar bakje met daarin de bijbehorende vloeistof. Voor de Full Sclera lenzen dient u wel een groter bewaar bakje te gebruiken, dan het standaard formaat.

Full sclera lenzen kopen

De full sclera kun je bij ons op de webshop kopen, maar als u ze eerst in het echt wilt zien dan kunt u ook even bij ons in de winkel in Groningen langskomen.

Full sclera soorten

De full sclera lenzen zijn verkrijgbaar in meerdere soorten, zo hebben we ze in het volledig zwart tot aan volledig rood. De sclera lenzen worden ook in sommige films gebruikt. Zo zijn ze bijvoorbeeld te zien in Underworld, Star trek en Evil dead.

Scleral of sclera lenzen?

Wanneer je op zoek bent naar gekleurde lenzen die uw gehele oog bedekken, dan bent u op zoek naar sclera lenzen. De scleral lenzen worden voor medische doeleinden gebruikt. Zoals bijvoorbeeld bij mensen die erg droge ogen hebben.