Foute party - Confettifeest.nl

Foute party


Foute partyYES! FOUTE PARTY! Het is tijd om de foute man uit te hangen! Tover je foutste zelf tevoorschijn en GO!
Het thema Foute party is een te gek thema want je kunt er alle kanten mee op. In de foute party kleding heren kun je je dan ook lekker uitleven.
En het is iets waar je het hele jaar naar uit kan kijken want eindelijk heb jij een goede reden om je lekker fout te gedragen. Klim op de bar in jouw trainingspak, gooi een kladder mayo op je jaren 80 trainingspak, bestel veel bier en BAM jij bent aan!

Of denk je van nou, nee dat is niets voor mij?

Dan is er nog veel meer te vinden in foute kleding heren. Je kunt natuurlijk ook een lekkere panter legging aantrekken met een gaasshirtje erop of ga voor de jaren 80 neon uitstraling, ook perfect!
Ook verkopen wij een opblaasbaar piemelpak, een potloodventer, de Piemel korte broek (Zodra je iemand ziet met deze broek aan pies je zelf in je broek van het lachen), of ga als rennende pizza, of als fout duo zoals bijvoorbeeld als serveersters, daarvoor verkopen wij het serveerster kostuum heren en ook een serveerster kostuum voor dames!
Daarnaast kun je natuurlijk ook beroepen als politie, brandweer en dokters kiezen. Of het jaren 70 hippie thema is ook perfect!

Comfortabel fout zijn

Wil jij comfortabel fout zijn voor een avond? Dat kan natuurlijk ook! Daarvoor verkopen wij de Onesie dieren pakken. Voor het thema 'Foute party' zijn de panter en tijger onesies perfect! Naast die comfortabele onesies is bijvoorbeeld ons scheetkussen kostuum of ons hotdog kostuum ook heel comfortabel!


Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!