Goud en Fout | Fletcher Events | Confettifeest.nl

Zoek je bling bling ouftit maar alvast uit want met het Goud en Fout thema tijdens de Qmusic party kan het niet gek genoeg!


Lees meer…

354 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk
Heldere communicatie
Let op: Wegens Coronavirus langere levertijd!
Laagste prijsgarantie
Niet goed, geld terug
Al 26 jaar een feestwinkel

Goud en Fout

Heb jij al zin in in het Qmusic feest? Met het thema Goud en Fout wordt het alleen maar fouter en leuker natuurlijk! Om je een handje te helpen hebben wij al onze kostuums al voor je op een rijtje gezet. Er zit vast en zeker wel iets voor je tussen! Vergeet je foute outfit natuurlijk niet af te maken met een paar goede accessoires. Wij hebben kostuums voor zowel dames als heren.

Bij het thema Goud en Fout denken wij natuurlijk aan zoveel mogelijk goud. Ga je voor een complete gouden look? Of houd je het bij een touch of gold? Het kan natuurlijk allemaal. Misschien heb je thuis nog wel een fout trainingspak liggen en hoef je die alleen nog maar even af te maken met een gouden ketting. Of kies je voor gouden wimpers en glittergel? Ga dan bijvoorbeeld als een echte gouden showgirl.

Fletcher events met het Goud en Fout thema

Om het nog even iets makkelijker te maken hebben wij hieronder alle Fletcher events nog maar even op een rijtje gezet waar het Goud en Fout thema van toepassing is:

Datum:Locatie:Thema:
25 januari 2020Wageningen (Gelderland)GOUD & FOUT
8 februari 2020Roden (Drenthe)GOUD & FOUT
28 februari 2020Lochem (Gelderland)GOUD & FOUT
14 maart 2020Sluis (Zeeland)GOUD & FOUT
30 oktober 2020Leidschendam (Zuid-Holland)GOUD & FOUT
31 oktober 2020Leidschendam (Zuid-Holland)GOUD & FOUT


Heb jij nog geen tickets? Kijk voor tickets en meer informatie op: https://www.fletcherevents.nl/event/qmusic-the-party/. Hier vind je het volledige aanbod!