Cowboys & Indianen | Fletcher events | Confettifeest.nl

En pak je lasso! Met het Qmusic feest gaan we helemaal los met het cowboys & indianen thema! YIIIHAA!


Lees meer…

80 artikelen  

Verwijder alle
filters

28 dagen bedenktijd
Niet goed, geld terug
Laagste prijsgarantie
Klantvriendelijk
Heldere communicatie
Let op: Wegens Coronavirus langere levertijd!

Cowboys en Indianen

Heb jij al zin in het Qmusic feest? Met het themafeest Cowboys en Indianen wordt het natuurlijk alleen maar leuker. Om je een handje te helpen hebben wij al onze kostuums al voor je op een rijtje gezet. Er zit vast en zeker wel iets voor je tussen! Vergeet natuurlijk de accessoires niet want dit maakt jou alleen maar een echte cowboy of indiaan. Wij hebben kostuums voor zowel dames als heren. Pakjes, jurkjes of alleen gilletjes het is maar net wat jij wilt!

Bij Cowboys en Indianen denken we natuurlijk meteen aan het liedje van de Dikdakkers. Zorg er in ieder geval voor dat je dit nummer uit je hoofd kent, want die ga je vast en zeker horen! Bij de cowboys denken we natuurlijk aan stoere mannen en vrouwen met geweren, lasso's, zakdoeken en paarden. Daar tegen over staan natuurlijk de indianen waarbij we vooral denken aan kleurrijke tooien met veren & pijlen en bogen.

Fletcher events met Cowboys en Indianen thema

Om het nog even iets makkelijker te maken hebben wij hieronder alle Fletcher events nog maar even op een rijtje gezet waar het Cowboys en Indianen thema van toepassing is!

Datum:Locatie:Thema:
7 februari 2020Deurne (Noord-Brabant)Cowboys & Indianen
7 maart 2020Zeegse (Drenthe)Cowboys & Indianen
3 april 2020De Lutte (Overijssel)Cowboys & Indianen
16 mei 2020Heerenveen (Friesland)Cowboys & Indianen
23 & 24 oktober 2020Nieuwegein (Utrecht)Cowboys & Indianen


Heb jij nog geen tickets? Kijk voor tickets en meer informatie op: https://www.fletcherevents.nl/event/qmusic-the-party/. Hier vind je het volledige aanbod!