1001 Nacht | Fletcher events | Confettifeest.nl

En waan je tijdens het Qmusic feest in de magische, Arabische wereld met het 1001 Nacht thema!


Lees meer…

31 artikelen  

Verwijder alle
filters

Niet goed, geld terug
Laagste prijsgarantie
28 dagen bedenktijd
Heldere communicatie
Al 26 jaar een feestwinkel
Let op: Wegens Coronavirus langere levertijd!

1001 Nacht

Heb jij nog geen outfit voor het Qmusic feest? Met het thema 1001 Nacht wordt het feest natuurlijk alleen maar leuker. Om je een handje te helpen hebben wij al onze kostuums al voor je op een rijtje gezet. Er zit vast en zeker wel wat voor je tussen! Vergeet natuurlijk niet om je outfit compleet te maken met een paar mooie accessoires. Wij hebben zowel kostuums als accessoires voor dames en heren.

Bij het thema 1001 Nacht denken wij natuurlijk aan een magische wereld met vrolijke kleuren en denken wij met name aan Aladdin. Dacht jij ook in deze richting? Dan zit je in ieder geval goed! Wij hebben genoeg kostuums die aansluiten bij het 1001 Nacht thema, dus als je nog wat inspiratie nodig bent.. kijk rustig verder!

Fletcher events met het 1001 Nacht thema

Om het nog even iets makkelijker te maken hebben wij hieronder alle Fletcher events nog maar even op een rijtje gezet waar het thema 1001 Nacht van toepassing is:

Heb jij nog geen tickets? Kijk voor tickets en meer informatie op: https://www.fletcherevents.nl/event/qmusic-the-party/. Hier vind je het volledige aanbod!