Doktersjassen en zuster kleding - Confettifeest.nl

Dokter en zuster pakken tegen scherpe prijzen. Vroeger speelde je al doktertje en zustertje. Maar wil je je nog steeds verkleden als dokter of zuster? Dat kan! Wij…


Lees meer…

20 artikelen  


28 dagen bedenktijd
Al 26 jaar een feestwinkel
Laagste prijsgarantie

hebben dokters jassen maar ook complete dokter of chirurgen kostuums. Voor zusters hebben wij ook leuke verpleegster jurkjes. Wist je dat tijdens Halloween ook veel mensen als dokter of zuster verkleed gaan? In de Halloween periode zijn de dokter en zuster kostuums misschien wel het meest verkochte product. De jassen en jurkjes worden dan onder het bloed gesmeerd, en zo wordt er een eigen Halloween kostuum gecreëerd. Ook voor beroepen feestjes is het leuk om een doktersjas of zusters pakje aan te trekken. De chirurgen pakken kunnen ook niet ontbreken wanneer je in dit thema verkleed wilt. Daarom hebben wij goedkope chirurgen kostuums in de aanbieding.

Dokter en zuster accessoires

Wilt u geen hele outfit? Dan hebben we ook genoeg losse accessoires zoals een stethoscoop of een zusters kapje. Of wil je je outfit compleet maken, dan is een leuke stethoscoop een goede toevoeging voor je doktersjas. En voor de dames een mooie zusters panty voor bij het jurkje.