Das Coen und Sander fest Kleding en accessoires. - Official partner Confettifeest.nl

Inspiratie nodig? check onze Coen und Sander circus blog!


Lees meer…

2 artikelen  

Verwijder alle
filters


Haal je beste circuspaarden van stal en haal jouw outfit voor Das Coen und Sander Fest 2020 bij Confetti!

Das Coen und Sander Fest

Op 6 maart barst het Das Coen und Sander Fest weer los.. En dat maar liefst voor de tiende keer op rij! Voor deze jubileum editie keert het duo terug naar de Utrechtse Jaarbeurs. Een bonte, te gekke show is iets wat je zeker mag gaan verwachten. Acrobaten, jongleurs, magie, clowns, trapezes en koorddansers.. al deze dingen zul jij voorbij zien komen! Ze hebben ook nog eens iemand geregeld die zeker wel weet hoe je een feestje moet neerzetten, dat is niemand minder dan de Snollebollekes. Dus heb jij al zin om van links naar rechts te springen? Haal dan snel je outfit en je tickets!

Voor deze tiende editie hebben Coen & Sander ook nog eens iets speciaals bedacht. Het evenement zal maar liefst 10 uur lang gaan duren. Vanaf 13:00 uur gaan de deuren open voor een exclusieve pre-party met bier, bier en nog eens bier, bratwurst en Duitse schlagers. Dat wil je toch niet missen?

Das Coen und Sander Fest - Circus thema

Met het thema Circus mag een goede outfit natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig kan Confetti als officiële partner jou daar een handje bij helpen! Wij hebben de beste outfits alvast voor jou op een rijtje gezet. Kom ook gezellig langs bij onze stand op vrijdag 6 maart! Dan gaan we er samen een leuk feestje van maken. Tot dan! :)