Boeven - Confettifeest.nl

Boeven


Boevenpak

YES! Het is eindelijk tijd voor een boevenpak! Eindelijk de tijd om je voor een avond flink te misdragen met een heel goed excuus. Want je bent een boef! Storm het carnavalsfeest binnen en drink al het bier op, rook een grote joint, eet alle schalen met kaas en augurk op en ga daarna helemaal uit je plaat met dansen. Of doe een overval bij de buren en roof hun hele koelkast leeg als je honger hebt!
Nee grapje, dat is dan misschien weer niet zo'n goed idee... Maaaaaar.... Je verkleden als boef is wel helemaal te gek! Je kunt er vele kanten mee op, zoals bijvoorbeeld: Het Amerikaanse gevangene kostuum of juist een old school echt zwart wit gestreept boevenpak zoals dit gevangene kostuum. Er is vele keus in de boevenpakken!
Daarnaast kun je in het boeven en gevangene thema heel tof als duo's gaan! Neem bijvoorbeeld een vriend of vriendin mee en trek die persoon een politie kostuum aan of een ander boevenkostuum! Boevenpakken voor heren hebben we in verschillende soorten! De Amerikaanse boevenpakken kunnen voor meer thema's gedragen worden. Wanneer je een feest hebt met een Hollywood thema o.i.d. kun je je bijvoorbeeld verkleden als de de mannen van Prison break.


Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!