Boevenpak kopen? Boevenpakken, jurkjes en accessoires - Confettifeest.nl

Boevenpak kopen? Boevenpakken kennen we natuurlijk allemaal. De boevenpakken zijn bekend van de Amerikaanse gevangenissen. In Nederland zijn de boeven niet gek…


Lees meer…

33 artikelen  


Al 26 jaar een feestwinkel
28 dagen bedenktijd
Klantvriendelijk

leed zwart wit gestreepte pakjes. Maar toch heeft iedereen die associatie met een boef. Dit is natuurlijk zo omdat wij in Nederland veel naar Amerikaanse televisie kijken. En wat is nou spannender dan een film over een gevangenis. In Amerika worden zowel de zwart wit gestreepte gevangenispakken gedragen als de oranje overalls. De oranje overalls worden tegenwoordig het meeste gedragen. Maar het verschild in Amerika per staat welk boevenpak er word gedragen. Zowel voor dames als heren worden de verschillende kleuren gebruikt. Zo heb je ook bij sommige gevangenissen in de VS dat wanneer ze naar buiten mogen om te schoffelen, ze in helemaal roze overalls verkleed moeten. Dit doen ze om zo de gevangene nog meer te vernederen. Of dit een werkende methode is zal in Nederland aan getwijfeld worden.

Boevenpak carnaval

Van de zeer sexy boeven jurkjes tot de iets meer bedekte jurkjes. Voor heren hebben wij de bekende zwart wit gestreepte boeven kostuums maar ook zwart geel gestreepte boevenpakken van de Daltons. Leuk voor wanneer u bijvoorbeeld een Disney feestje heeft. Ook hebben wij de oranje Amerikaanse boeven overalls. Dus moet je verkleed als boef dan zit je bij Confettifeest.nl goed!

Boeven accessoires

Ook voor boeven accessoires kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij natuurlijk handboeien, maar ook een mooie tatoeage kan natuurlijk niet uitblijven wanneer u als boef verkleed gaat. Wilt u geen hele boeven outfit, dan hebben wij natuurlijk ook gewoon een losse boevenmuts en een oogmasker voor u in de aanbieding.