Boeven - Confettifeest.nl

Boeven


Boeven

YES! DAMES! Het is tijd om je lekker expres te misdragen! Zo'n avond maak je natuurlijk helemaal af met....... een boeven kostuum dames, een boevenpak vrouw of met een boevenjurkje!
Er is zoveel mogelijk in het thema boeven! Dus, ren over de bar, bestel bier totdat je niet meer kunt en verkleed je!

Ja oke, maar WAT MOET IK AAN?!


Geen zorgen! Wij helpen je. In Nederland zijn boeven niet gekleed in zwart wit gestreepte pakjes maar toch heeft iedereen die assocciatie met een boef. Dit is natuurlijk zo omdat wij in Nederland veel naar Amerikaanse televisie kijken. Zodra jij gekleed gaat in bijvoorbeeld een zwart wit gestreept boevenjurkje ben jij een perfecte boef!
In Amerika worden zowel de zwart wit festreepte gevangenispakken gedragen als de oranje overalls. De oranje overalls worden tegenwoordig het meeste gedragen. Het verschilt weer per staat welk boevenpak er word gedragen. Dus je kunt alle kanten op!
Boevenjurkjes hebben we in verschillende soorten en de Amerikaanse boevenpakken kunnen voor meer thema's gedragen worden. Wanneer je een feest hebt met een Hollywood thema o.i.d. kun je je bijvoorbeeld verkleden als de de dames van Orange is the new black.

En JA! Laat je inspireren door deze geweldige boeven video clip van Gwen Stefani:


Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!


Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!