Wordt magisch entertainer! - Confettifeest.nl

Wordt magisch entertainer!

Alle inspiratie voor das Coen und Sander fest!
31 January 2020

Das Coen und Sander magische entertainers!

SIMSALABIM! Tijd voor magie! Heb jij ook zo'n zin in Das Coen und Sander circus en voel jij er graag nog wat magie en grappen aan toe?
Ga verkleed als magische entertainer! Denk aan goochelaars, illusionisten of wat dacht je van een waarzegster?!
Het kan allemaal want in het circus kijkt niemand meer raar op. We hebben genoeg leuke inspiratie aan kleding en kostuums, laten we snel beginnen.. Abraa.... CADABRA!

giphy.gif


3381819607-Balkje.jpg

1. De goochelaar

Ben jij altijd al een trucjes man geweest? Die zo goed is in dingen laten verdwijnen onder de bank wanneer je geen zin had in opruimen?
Of wil jij gewoon heel erg graag indruk maken op Das Coen und Sander Fest? Dan is de goochelaar een PERFECT circus karakter voor jou!
Voor een goochelaar heb je nodig: Een flinke pokerface, want als jij goocheltrucs gaat doen moet je natuurlijk niet verklappen dat het allemaal trucjes zijn en dan zelf over de grond gaan rollen van het lachen. En natuurlijk, een te gek goochelaar kostuum! Combineer hierbij een zwarte jas, zwarte pantalon, vlinderstrik, witte blouse en natuurlijk; een hoge hoed!

1660318142-CoenSander_goochelaar.jpg


Je tovert alles uit die hoge hoed.. Wat dacht je van bloemen, geld, harten koning, konijntjes.. Oh wacht..maar natuurlijk.. KONIJNTJES? Hocus pocus....PAF! Wat dacht je van deze levensechte konijnen die zo uit je hoed tevoorschijn komen?! Met deze magische verschijning ben je ook gelijk klaar voor Pasen! WIN-WIN!


3381819607-Balkje.jpg

2. De waarzegster

Daar waar je vast niet zo 1,2,3 aan dacht.. Jawel, een waarzegster is ook zeker onderdeel van het circus! Van Tarot kaarten, horoscoop vertalingen tot een complete toekomst voorspelling... Geiten wollen sokken bullshit? of... toch niet?! De enige manier om hier achter te komen is om helemaal in de rol van waarzegster te stappen! Dit is je kans!! Tijdens het Coen und Sander Fest zijn er zeker wel wat mensen waarbij het goed is om ze eens even de waarheid te vertellen.. Pak de glazen bol er maar bij, wij hebben wat waarzegster outfits voor je verzameld!
9417309350-CoenSander_waarzegster.jpg


Voor de heren:
Geen idee wat je moet doen? Wij helpen je natuurlijk een handje mee! Wat dacht je bijvoorbeeld van dit bollywood kostuum of voorspel de toekomst in een iets hippere variant! Mooie sultan hoed en een glazen bol erbij en je bent klaar!

Voor de waarzegsters:
Zoals hierboven kom je met een Middeleeuwse jurk al heel ver maar ook de dames kunnen het vinden in Arabische sferen, geeft je ook gelijk een prinsessen gevoel! Dubbel magisch toch?! Of maak het jezelf makkelijk en ga voor een compleet waarzegster kostuum! Glazen bolletje erbij en klaar!

Éen ding is zeker: Coen und Sander fest wordt een magisch feestje!

giphy.gif


3315041336-Balkje.jpg


Meer circus inspiratie nodig? Check onze andere blogs!

CIRCUS DIRECTEUR | CIRCUS FREAKS | SHOWGIRLS
CLOWNS & ACROBATEN | CIRCUS TEMMERS