De clown en de acrobaat - Confettifeest.nl

De clown en de acrobaat

Alle inspiratie voor das Coen und Sander fest!
30 January 2020

Das Coen und Sander clown und acrobaat!

Zonder clown en acrobaat, geen circus. Of zijn het juist Bassie en Adriaan die dit tot een ijzersterk koppel hebben gemaakt? Enfin: Nu zijn er natuurlijk vele versies van clowns, je hebt de klassieke clowns met een rode neus, wit geschminkt gezicht en gestipt kostuum. Maarrr je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere versie. Clowns zijn in alle maten, geuren en kleuren. Ben jij nou altijd die grapjas? Die graag in een personage kruipt en mensen over de grond laat rollen van het lachen? Dan is de clown misschien wel iets voor jou. Of ben je toch iets leniger en buig je de grapjes liever wat om naar realiteit? Dan moet je gaan voor acrobaat!
Tip: Maak het fysiek van een clown groot, alle bewegingen die je maakt lekker aanzetten.

Tips voor een te gek clown kostuum:Natuurlijk is het beste van het beste om als Bassie en Adriaan te gaan, WIE KENT ZE NIET?!
Een Adriaan kostuum hebben we zo voor je gemaakt (zie verder in de blog)

maar een Bassie kostuum is toch echt wat anders..
Helaas mogen we geen Bassie kostuum verkopen, dat wil Bassie zelf niet.
Alles is voor Bassie en dus wil hij ook geld zien... Mienemienemiene...

Dus.. HELAAS! Maaaar: we hebben werkelijk GENOEG clown inspiratie om

Bassie te overtreffen dus laten we snel van start gaan!


...

2494056473-Balkje.jpg

1. De circus clown

Bij een clown denk je aan ontzettend veel kleuren, alles door elkaar. Alles kan en alles mag: lang leve de lol! Nu kun je gaan voor een compleet clown kostuum maar je kan het ook met wat kleine accessoires al heel budget én bont maken! Allememaggies!

Voor een clown kun je het heel simpel houden door bretels te combineren met een clown gilet en natuurlijk een grote strik! Zoals bijvoorbeeld deze combinatie die wij verkopen en maak het af met een pruik.

8585076050-CoenSander_clowns.jpg

Of ga gelijk voor een volledig kostuum!
Vergeet natuurlijk niet je modelleer ballonnen (lekker hondjes vouwen!) en 'TOETTOET!' die gekke clownsneus niet.

2237757279-CoenSander_budget-clown-kostuum.jpg

Daarnaast zijn er ook prachtige circus clown slipjassen die lekker gender neutraal en budget is, perfect voor een groep verkleedpartij!
2494056473-Balkje.jpg

2. De Acrobaat

ADRIAANTJEEE! Jawell, dit is je kans om je eindelijk tot die gekke acrobaat om te toveren! Maar ho,ho, wacht eens even. Er zijn meer soorten Adriaantjes in de wereld. Er zijn namelijk ook heel veel vrouwelijke Adriaantjes! Wat dacht je van een koorddanseres?! Inderdaad, bij een acrobaat gaat het eigenlijk gewoon om lenigheid en kunst.
Je had vroeger altijd wel iemand in de klas of op school die zich altijd uitsloofde tijdens gym of in de pauze, zo hoppa, benen in de lucht, bruggetjes, salto's en dan was jij vaak de persoon die dat dan uitprobeerde en vervolgens met een ijs lap zat ze janken bij de conciërge. Ja. Of misschien was jij wel dit lenige persoon? Nou, 100 punten voor jou! Dit is de kans voor iedereen om je droom uit te laten komen.

2602071552-adriaan-kostuum-goedkoop.jpg


Maar natuurlijk hebben we ook een andere acrobaten kostuum optie en laat je lekker begeleiden door de koorddanseressen!
GET THIS CIRCUS PARTY STARTED!


giphy.gif


2494056473-Balkje.jpg


Meer circus inspiratie nodig? Check onze andere blogs!

SHOWGIRLS | CIRCUS FREAKS | CIRCUS DIRECTEUR| CIRCUS TEMMER