Circus temmer en circus dieren - Confettifeest.nl

Circus temmer en circus dieren

Alle inspiratie voor das Coen und Sander fest!
30 January 2020

Das Coen und Sander circus temmers en circus dieren!

Ben jij graag een leidend type? Houd je van gevaarlijke dingen doen? En ben jij zo'n persoon die altijd denkt dat hij/zij de uitverkorene is die met dieren kan praten? Ben jij vaak die persoon die vroeger stiekem tegen de dieren ging praten en dan het gevoel had dat ze jou verstonden?
Dan ben jij DE UITVERKORENE voor Das Coen und Sander circus temmer!Alleeeee, HOP!

giphy.gif

3381819607-Balkje.jpg

1. De dompteur

Of zeg maar gewoon dierentemmer. Deze belangrijke man of vrouw weet met alle soorten dieren wel een trucje. Van leuke poedeltjes die door een hoepeltje springen tot aan de tijgers die meters ver over de leeuwen gaan. Geen probleem voor de dierentemmer! Allee HOP!
Nu zijn wij ook zeker wel op de hoogte dat er een verbod rondom circusdieren is maar voor Das Coen und Sander fest maakt dat helemaal NIKS uit! Houd je snor vast want dit is de droom die uitkomt, laten we beginnen met wat inspiratie aan circus temmer kostuums!De traditionele heren circus temmer:
1805561861-CoenSander_circustemmer.jpg De traditionele dames circus temmer:

Circus temmer kostuum dames

Of ga als dieren temmer duo:


8581124300-circusgiletgoedkoop.jpg3292118432-circustemmerdames.PNG3182128046-Balkje.jpg

2. De circus dieren:


Hartstikke leuk hoor, circus temmer zijn. Maar wat stelt Das Coen und Sander circus voor als er geen dieren zijn?! Inderdaad! Feest vieren is tenslotte het aller leukste als het zo comfortabel mogelijk kan. Al helemaal met verkleedfeestjes natuurlijk. 'Je MOET verkleed komen!' Zucht... maar HOE dan?.. Ben jij ook altijd degene met die gedachte? Dan is dit jouw perfecte circuskarakter: word een circusdier! Leeuw, tijger, beer.. maak niet uit! En hoe kan dat nou beter met super chille en comfortabele dieren onesies?! Rrrawwwwwrr....

7953992500-CoenSander_circusdieren.jpg

4084705221-CoenSander_dieren-hoofd.jpg

Oja: VERGEET JE HOEPEL NIET!

giphy.gif

3315041336-Balkje.jpg

Meer circus inspiratie nodig? Check onze andere blogs!

CIRCUS DIRECTEUR | CIRCUS FREAKS | SHOWGIRLS | CLOWNS & ACROBATEN