Jaren 70 kleding kopen - Confettifeest.nl

Ben je op zoek naar een 70’s outfit?, dan zit je bij ons goed! In de jaren 70 waren verschillende stijlen populair. Zo had je natuurlijk de welbekende hippie, maar…


Lees meer…

67 artikelen  


Niet goed, geld terug
Klantvriendelijk
Grote voorraad

ook disco kleding was eind jaren 70 steeds meer in trek. De vrouwelijke hippies droegen in de jaren 70 vaak fel gekleurde flower power jurkjes. Mannen droegen vaak naast de typische hippie kleding, grote truien of oude legerjassen. Naast de kleding werden er ook vaak van die ronde hippie brilletjes gedragen. En er mag natuurlijk geen dikke joint ontbreken om de outfit compleet te maken. Halverwege de jaren 70 begonnen de jumpsuits meer in opkomst te raken. Toen nog ‘’bell-bottoms’’ Een hoge wijde broek met daarboven een topje, en zoals het woord al zegt een blote navel.

Disco kleding

Later in de disco tijd werden de gehele jumpsuits weer wat populairder. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Ook disco broeken met wijde pijpen werden veel gedragen. Een leuke finishing touch was natuurlijk de mega afro kapsels. Ook complete pakken waren erg in trek, niet gewone 3 delige pakken, maar fel gekleurde pakken of met een vrolijk motiefje. Over de gehele periode waren bloemen jurkjes en wijde pijpen toch de meest toonaangevende trend van de jaren 70.