Jaren 20 kleding kopen - Confettifeest.nl

Ben je op zoek naar jaren 20 of 30 kleding? Dan ben je bij Confetti aan het juiste adres. Van gangster tot roaring 20´s tot charleston outfits. Je scoort ze a…


Lees meer…

82 artikelen  


Al 26 jaar een feestwinkel
28 dagen bedenktijd
Heldere communicatie

llemaal bij Confetti. Of ben je helemaal weg van Peaky Blinders?, Dan hebben wij daar natuurlijk ook een geschikte pet voor. Als je aan de jaren 20 denkt dan denk je al snel aan een Charleston outfit voor dames en een gangster/maffia kostuum voor heren. Maar je kunt je natuurlijk verkleden op de manier die jou het meeste aanspreekt. Wil je geen complete outfit?, dan hebben wij ook genoeg losse accessoires te koop. Dames kunnen bijvoorbeeld een boa omdoen een sigarettenpijpje in de hand nemen en een charleston hoofdbandje om doen. Op die manier ben je al behoorlijk in de stijl van de jaren 20 verkleed. Voor heren hebben we natuurlijk een mooie Tommy gun, een gangster hoed en een mooie set bretels om het af te maken. Het enige wat nu ontbreekt zijn mooie gelakte schoentjes en een dikke sigaar! Voor de sigaar kan je uiteraard ook bij ons terecht. Wel een neppe natuurlijk. Maar ja het rook beleid is ook niet meer wat het sinds de jaren 20.

Jaren 20/30 kleding?

Ook voor de sigaretten pijp voor de charleston outfit voor dames hebben wij nep sigaretten. De jaren 20 was een beruchte tijd met veelal beroemdheden uit het criminele milieu. Wat te denken van bijvoorbeeld Al Capone. De man die de misdaad beheerste in de jaren 20 en 30 in Amerika. Al Capone was vooral druk met het uitbaten van casino´s, handel in alcohol en prostitutie. Prostitutie was in de jaren 20 ook een groot ding, dus u kunt zich verkleden als pooier of hoer wanneer u naar een jaren 20 feestje gaat. Let wel op dat wanneer je je als hoer verkleed. Je wel als een classie hoer gaat, en natuurlijk niet met een sjebbie jogging broek en gouden oorbellen aan komt zetten. Dus met een mooie charleston jurk, of can can jurk.